Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divoká zvířata I.

Po celém Skyrimu se potulují různá divoká zvířata. Některá zmizí jen co vás koutkem oka zahlédnou, ale některá si hold nedají říct a považují vás za sváču. Potom už jen zbývá vysvětlim ji to ručně a stručně :) Tak tady jsou:

 

Mamuti:

screenshot8.jpg

Mamuti jsou obrovitá zvířata chovaná převážně obry. Patří k těm zvířatům, která si vás nevšímají. Klidně si kolem nich můžete procházet jak se vám zlíbí, ale radím držet si trošku odstup. Pokud se k nim přiblížíte tak vám budou obři hrozit pěstí, ale jak uděláte nějaký neopatrný pohyb tak na vás i tento kliďas zaútočí. Opravdu není sranda skolit mamuta, je strašně silný a velmi odolný... Z mamuta máte potom kly

Srkavci:

screenshot44.jpg

Srkavci jsou na tom podobně jako mamuti. Tedy až na to že vyloženě hledají záminku se na vás vrhnout. Na břehu jsou sice neohrabaní, ale ve vodě mají jistou převahu. Dají se zabít docela lehce... Je z nich docela chutné maso a zuby na lektvary :)

Vlci:

screenshot30.jpg

Vlci jsou opravdu velmi zákeřní. Pohybují se většinou ve smečkách po třech. Útočí ze všech stran. Sami se živí soby, losy a hlavně divokými kozami. Jediná útěcha je, že vlky již na dálku prozrazuje vytí. Ve skyrimu se pohybuje ještě jeden druh vlka tzv. ledový vlk. jJe o něco silnější než jeho příbuzní a pohybuje se povětšinou sám. Z vlka máte vlčí kožešinu.

screenshot78.jpg

Kolčaváci:

screenshot130.jpg

Já osobně kolčaváky naprosto nesnáším. Strašně mi připomínají ty krysy z Oblivionu. Ne že by je bylo těžké zabít, ale než se do nich trefíte to je umění. Kolčaváci na vás jen tak vyskakují z křoví a než se nadějete koušou vás do nohy.....brrr... z kolčaváka máte ocas.

Medvědi:

V celém Skyrimu je mnoho druhů medvědů např: medvědice, lední medvěd, jeskynní medvěd. Nejspíšho potkáte jak si pochrupuje u cesty nebo na cestě, ale nebojte on vás moc dobře slyší. Při boji s ním si dávejte pozor na jeho mocný útok kdy se postaví na zadní. Je to opravdu rána.... z mědvěda získáte medvědí ušeň a drápy.

screenshot175.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Obrázky

(Xero, 15. 5. 2013 22:42)

Moc pěkné obrázky zvířat a i dobré texty :)