Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divoká zvířata II.

20. 5. 2012

Pavouci:

screenshot260.jpg

S ledovcovými pavouky se můžeme setkat prakticky po celém Skyrimu. Nejčastěji se však nacházejí v jeskyních, kde se občas jejich pavučinami musíte namáhavě prosekávat. Někdy je možno narazit i na obřího ledového pavouka. Útočí svými jak břitva ostrými kusadly a také si na vás rádi flusnou tak důkladně že vteřinu nebo dvě absolutně nic nevidíte. Jednohp z těchto roztomilých tvorů chová i upírka Babetta z Temného Bratrstva. Z pavouků je možno získat jed Ledovcového pavouka.

Šavlozubé kočky:

screenshot220.jpg

Neznám zákeřnějšího útočníka v celém Skyrimu.  Občas se jen divým kde se předemnou ta bestie vzala. Ale musím uznat že jsou krásné. Mimo obyčejné hnědé čičinky tu můžete narazit i na bílé šavlozubé kočky. Rozdíl je asi jen v tom že bílá jde na sněhu hůř vidět. Pro začínajícího hráče může být šavlozubá číča docela oříšek. Běhá totiž při útoku kolem vás, takže sotva vidíte kde je. Ze šavlozubé kočky je možné získat zuby, oko a samozřejmě kožešinu.

screenshot241.jpg

Vysoká zvěř:

screenshot186.jpg

Losi, Sobi lyšící se ve velikostech paroží se popásají na pláních po celém Skyrimu. Sobi však můžete potkat i vysoko v horách. Tato krotká zvířata poskytují potravu lidem i šelmám. Zatím jsem nezažila že by na mě zútočili. Z mrtvého soba či losa získáte: losí/sobí useň, malé nebo velké paroží a samozřejmě zvěřinu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ach bóže....

(ladySybillaBerankinova, 23. 9. 2015 18:47)

koukám, že hry Ti jdou, ale s gramatikou jsi se naposledy setkala předpokládám někdy v 1. třídě. A přitom se nežinýruješ pustit to do světa. Jo internet snese víc než papír, že?